Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Pred vratima je spektakularni koncert klape Cambi u Vukovaru

Podijeli:

Studeni će u Vukovaru započeti u znaku klape Cambi iz Kaštel Kambelovca koja će u petak, 4. 11. zapjevati u Sportskoj dvorani "Borovo Naselje"

U grad na Dunavu koji krasi istok Lijepe Naše klapa Cambi donijet će dašak Dalmacije koji će zasigurno ugrijati hladne jesenske dane svim Vukovarkama i Vukovarcima. Na njihovu radost, klapa se prošle godine okupila u najpopularnijem zlatnom sastavukoji je iznjedrio neke od njihovih najvećih hitova.

Sedmorice veličanstvenih”, kako su ih mediji nazvali, pripremaju repertoar koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Vukovar planiraju oduševiti svojim najvećim klapskim hitovima te obradama po kojima su posebno poznati. Uz to, garantiraju i odličnu atmosferu koja krasi sve njihove koncerte, a ove godine imali su ih u rekordnom broju. No, uvijek rado dolaze u Vukovar i Slavoniju. Taj dio Hrvatske bio im je inspiracija za uspješne glazbene suradnje. S Bosutskim bećarima otpjevali su "Sad kada došla si", a s Miroslavom Škorom "Moja Slavonka" – hitove koji su spojili zelenu i plavu Hrvatsku.

Hrvoje Lozančić u ime klape poručuje:

Radujemo se koncertu u Vukovaru! Kao i većina naših sugrađana, s poštovanjem gledamo na Vukovar. U više smo prilika u tom  gradu prihvatili nastupe nekomercijalnog tipa, kao što su otvaranje Spomen doma hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, nastupe u Hrvatskom domu na humanitarnim koncertima... Kad god smo mogli, rado smo došli u Vukovar, pogledali svojim očima ono što iz ratnih dana pamtimo za cijeli život. Sada dolazimo na vlastiti koncert, u sportsku dvoranu u Borovom Naselju. Koncert je to kojem je povod pjesma i klapa Cambi sama po sebi. Slavit ćemo pjesmu, a osjećamo i da nam se publika raduje.

Isto tako, klapa poziva sve koje žele uživati u dobroj pjesmi da im se pridruže.

Karte su u prodaji u sustavu Eventim, a cijene im se kreću od 70 kuna (9,29 EUR) za parter do 80 kuna (10,62 EUR) za tribine – osigurajte ih na vrijeme!

Koncert organizira tvrtka KING GiS.

Albumi: