Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Predstavljamo vam digitalnu brošuru o Našoj biloj štoriji

Podijeli:

Glazbeno-scenski projekt „Naša bila štorija“ autora Nenada Ninčevića i Gorana Karana ovih je dana zasluženo dobila digitalnu brošuru koja sadrži sve zanimljivosti i detalje o ovom predivnom splitskom remek-djelu!

Ćiribimbaš, lokalni fotograf (Joško Ševo, narator): Ova je štorija, dobri moji judi, iz vrimena kad je svit bija puno veći, a Split puno manji, pa su se svi poznavali...

 

KLIKNI NA FOTOGRAFIJU

brošura Naša bila štorija

 

Izvršni producent projekta, Branko Paić, otkrio je što je uopće bio okidač za pripremu ovakve publikacije:

Pregledavajući snimljene materijale s premijere u dvorani Gripe – sve spotove, novinske članke, snimljene izjave izvođača, recenzije albuma i osjetiviši pozitivnu energiju pjesama koje veličaju ljubav, još jednom smo se uvjerili što smo uspjeli realizirati, koliko je dobro publika prihvatila projekt te ga s oduševljenjem pozdravila u Splitu, Zagrebu, Ljubljani i Mariboru. Stoga smo pripremili digitalnu brošuru da svi koji nisu imali priliku vidjeti „Štoriju“ uživo, na jednom mjestu imaju sve relevantne informacije o „Našoj biloj štoriji“, vide sve spotove, čuju sve pjesme s albuma, pročitaju recenzije albuma i novinske članke koji su pratili snimanje spotova, promociju albuma te osvrte na koncertne izvedbe i s nama osjete njenu čaroliju.

 

Naša bila štorija“, ljubavna priča dvoje mladih, koje glume Severina i Goran Karan, oduševila je Hrvatsku i regiju. Koncertna je promocija održana 21. travnja 2017, na Severinin rođendan, a zagrebačka 11. svibnja 2017., na rođendan Nenada Ninčevića. Severina, Goran Karan, Giuliano, Danijela Martinović, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Mirella Meić i Zorica Bučić impresivna su glumačka i pjevačka postava koja je nastojala dočarati autentičan splitski mentalitet i humor te kroz priču o zabranjenoj ljubavi gledatelje vratiti u 70-e godine prošlog stoljeća.

Veliki potencijal mjuzikla odmah je zaokupio pažnju medija i publike, ne samo u Hrvatskoj već i u čitavoj regiji. Najavni singl „Sta je svit“, duet Severine i Gorana Karana, odmah se u prvom tjednu izravno plasirao na 3. mjesto nacionalne top liste.

Sjajni aranžman Nenada Šiškova slušatelja vodi u neku drugu, bajkovitu dimenziju u kojoj je sve moguće. Bez imalo sumnje možemo reći da je Šiškov, koji potpisuje aranžman svih pjesama iz mjuzikla, stvorio pjesme dostojne Disneyevih bajki. Publika čezne za pozitivnim pričama koje će ih podsjetiti da ljubav uvijek pobjeđuje, što je upravo „Naša bila štorija“ i ponudila. Mediji svih okolnih zemalja u stopu su pratili događaje oko projekta i s nestrpljenjem iščekuju svaki sljedeći korak ovih kreativaca. Nakon promocije albuma, koncerata u Splitu, Zagrebu, Ljubljani i Mariboru sa svim zvijezdama „Naše bile štorije“, koncert u obliku mjuzikla „preselit” će se u kazališta gdje će priču utjeloviti profesionalni glumci, kao i na televizijske ekrane.

Iz svega prikazanog vidi se značaj i veličina projekta, kako za Split, tako i za hrvatsku glazbu i kulturu u cjelini.

Guštajte u digitalnom izdanju i ne zaboravite: „Sve ča jubav složi, nije grij!“

Albumi: