Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Prodane duše spojile Alena Nižetića i grupu Banana

Podijeli:

 

 

Pjesma "Prodane duše" je spojila Alena Nižetića i grupu Banana. Pjesma će se naći na albumu dueta grupe Banana i na novom albumu Alena Nižetića koji će izaći do kraja godine.

Grupa Banana i Alen Nižetić predstavljaju pjesmu i spot "Prodane duše" čiju glazbu i aranžman potpisuje Marin Seko, a tekst Gordana Seko. Za miks i mastering je bio zadužen Ante - Toni Lasan, a spot i režiju spot potpisuju Ivica Pavlović iz Foto - Studio Logos i Gordana Seko.

Pjesma je nastala negdje pred sam početak ljeta. Kad sam pročitao tekst koji je napisala Gordana Seko, vrlo brzo se dogodila i glazba. Shvatili smo da nam za ovu pjesmu treba muški vokal koji je topao, zvonak, svjetlije boje, ali dovoljno jak i snažan da prenese emociju teksta i glazbe. Nismo se puno dvoumili, Alen je bio prva i zadnja opcija. Nazvali smo ga, poslali pjesmu i čim je ljeto završilo počeli sa snimanjem. Pjesma zvuči upravo onako kako je i zamišljeno – snažno, močno, sa puno osjećaja i emocije. Svi skupa smo bili jako zadovoljni sa finalnim proizvodom da smo odlučili snimiti i videospot - rekao je Marin Seko iz grupe Banana.

 

SPOT POGLEDAJTE NA:

https://www.youtube.com/watch?v=OH9YlLvzHlg&feature=youtu.be

 

Grupa Banana marljivo radi na svom novom albumu dueta na kojem će se nalaziti poznata imena zabavnih izvođača kao što su Dražen Zečić, Mate Bulić, Minea, Alen Nižetić, Mladen Grdović, slovenski pjevač Werner i drugi!

Alen Nižetić je rekao - Grupu Banana poznajem već dugi niz godina, kada su mi rekli da rade na albumu dueta i poslali pjesmu, naravno da sam odmah pristao i bio počašćen biti dio tog projekta. Pjesma mi se odmah na prvu svidjela, a kad smo krenuli u realizaciju, shvatili smo da nam se glasovi savršeno slažu. Marin Seko je napravio odličan aranžman, a zajedno sa Lasanom i odličnu produkciju. Nismo baš htjeli gubiti vrijeme, pa smo se odlučili odmah snimiti i spot u okolici Zadra. Ova pjesma će se naći i na mom novom albumu koji će izaći do kraja ove godine. Jako mi je drago što je došlo do ove suradnje, ekipa je fenomenalna, nadam se da će ova pjesma doista osvojiti srca mnogih naših slušatelja jer mi snažno vjerujemo u nju.

Albumi: