Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Rasprodanim koncertom u Ljubljani, Tomislav Bralić i klapa Intrade završavaju uspješno ljeto

Podijeli:

Tomislav Bralić i klapa Intrade dolaze u subotu, 24. 9. u poznato kazalište Križanke održati koncert koji će Ljubljana još dugo pamtiti

Ovo su ljeto Tomislav Bralić i klapa Intrade proveli pjevajući s publikom. Kao veliki promicatelji hrvatske glazbeno-tradicijske kulture, povijesti i prirodnih ljepota, održali su koncerte diljem Hrvatske.

Popeli su se na mnoge pozornice koje oduzimaju dah, tako ih približili javnosti te pokazali njihov koncertni potencijal. Vidikovac Gospe od Loreta u Primoštenu, Cave Romane u Vinkuranu, kaštel Morosini-Grimani u Svetvinčenatu i Novi dvori bana Jelačića u Zaprešiću oduševili su publiku, ali i klapu.

Poznato je da Tomislav Bralić i klapa Intradeveliku popularnost uživaju i u Sloveniji. U sklopu turneje "Večernja glasbena čarovnija" pjevali su na najljepšim slovenskim trgovima. U njihovim pjesmama uživali su Škofja Loka, Murska SobotaSlovenj Gradec, Koper, Celje te Novo Mesto. Taj će popis ljetnih koncerata sad završiti velikim koncertom u Ljubljani.

Osim vrhunske pjesme i dalmatinskog šarma Tomislava Bralića, garancija odličnog koncertnog doživljaja bit će i vrhunska produkcija te čarobne Križanke koje su preuređenjem samostana iz 13. stoljeća postale srce kulture Ljubljane u čijem središtu često zapjevaju i brojna velika svjetska glazbena imena.

Repertoar je spreman i klapa jedva čeka ponovno stati na ovu impresivnu pozornicu. S obzirom na to da je koncert rasprodan prije gotova 2 tjedna, jasno je da publika ne može dočekati čuti nisku njihovih hitova.

Ovo je ljeto u izdanju Scardone objavljen i njihov novi album "Još bi tija" na kojem je sudjelovao izvanredan autorski tim. Nove pjesme s albuma naišle su na odlične reakcije publike te nema sumnje da će slovenska publika uživati u njihovoj izvedbi uživo.

Nakon bogatog ljeta, Tomislav Bralić i klapa Intrade u jesen ulaze s brojnim velikim planovima. Osim koncerata koji će publiku zagrijati u hladnijim mjesecima, klapa priprema i veliko iznenađenje – dokumentarni film o klapskoj pjesmi i njihovom radu koji će svjetlo dana ugledati početkom sljedeće godine.

Albumi: