Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Scardona - Splitski festival 2021.

Podijeli:

U Splitu se ovog tjedna održava centralno ljeto glazbeno događanje - Festival zabavne glazbe. Tradicija je to stara već 61 godinu, a Scardonini izvođači redoviti su na pozornici Festivala. I ove godine su pripremili nove pjesme - pogledajte o kome se radi!

TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE - KADA JEDNOM ODEM

Vinko Barčot, koji potpisuje poznate "Zalutali pogled", "Ne mogu te prestat jubit", zaslužan je za glazbu i tekst nove pjesme "Kada jednom odem". Aranžman je napravio Leo Škaro, a za spot se pobrinuo redatelj Igor Goić. Prošle im je godine pripala treća nagrade publike za "Ostajem tu". Spot je snimljen u Novigradu kraj Zadra, koji je poznat po gradini iz liburnskog doba, a na mjestu koje je u rimsko doba bila podignuta utvrda.

 

TEDI SPALATO - SRCE U KOROTI

 

Za glazbu aranžman nove pjesme Tedija Spalata "Srce u koroti" zaslužan je Branimir Mihaljević, a tekst potpisuje Željko PavičićRedateljica je spota Sandra Mihaljević. Stihovi isprepleteni ljubavnom tematikom uprizoreni su spotom koji je sniman u antičkoj Saloni, a na setu se Tediju pridružila bivša Miss Hrvatske, simpatična Maja Blaće (Spahija).

 

ALEN NIŽETIĆ - LUTKE OD SVILE

 

Alen Nižetić ima novi singl "Lutke od svile" na kojoj je radilo nekoliko autora. Glazbu potpisuju Frane Mjeda i Ivo Jagnjić, tekst su napravili Alen Nižetić i Ivo Jagnjić, a Hrvoje Domazet zaslužan je za aranžmanSpot koji su snimali na Hvaru i u Splitu režiserski potpisuje  Mario Jelić. U spotu se pojavljuju glumci Ivana Kusić i Ivan Đuzel, a s obzirom na naslov pjesme, tu su i lutke za koje je Alen rekao da su im radile problema jer im često nedostaju poneki dijelovi, ali uz malo truda uspjeli su u naumu. 

 

IVAN IVE ŽUPANOVIĆ - TEBE VOLIM

Glazbu i tekst nove ljubavne pjesme Ivana Ive Županovića "Tebe volim" potpisuje poznati autor Vinko Barčot, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro. S redateljem spota, Tonijem Mađerićem, Ive ima odličnu suradnju, a ovog su mu se puta na setu u restoranu Stari Most u Bibinjama, na plaži u Ninu i Punti Bajlo u Arbanasima pridružili glumica Antonia Baljak i njegovi kolege iz benda Vedran Supičić i Klaudio Krizman.

 

IVICA SIKIRIĆ IĆO - OPET JE JUBIN CILIN TILON

Ivica Sikirić Ićo nakon dugo vremena publici će se na Splitskom festivalu predstaviti s novom pjesmom "Opet je jubin cilin tilon"Autor pjesme je Rudolf Dvorski, dok je aranžman djelo Ivana Popeskića.