Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn u RH.

Sedmu godinu zaredom klape će zapjevati na Stradunu uz posebnog gosta

Podijeli:

Koncert klapa na Stradunu sada je već prešao u tradiciju, a večer će biti obogaćena posebnim gostom - Petrom Grašom!

 

Tradicija koncerta klapa naStradunu započela je u srpnju 2012. godine i zbog velikog interesa ove godine će se 29.07. održati sedmu godinu zaredom! Organizatori su ove godine program osvježili i specijalnim gostom, a radi se o Petru Graši.

Grašo, karizmatični pjevač, će se savršeno svojim pjesmama ukopliti u ovu priču, te publici otpjevati svoje najveće hitove u ovoj dubrovačkoj noći.

Na jednoj od najljepših pozornica, na Stradunu, zapjevati će vrhunske klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca, klapa Šufit, klapa sv. Juraj HRM i FA Linđo, a koncert će početi u 21 h.

 

29.07., Stradun, 21:00 h

 

Za koncerte u ovom jedinstvenom ambijentu uvijek vlada veliki interes i svi koncerti uvijek su rasprodani, sva čar klapske glazbe u ambijentu Straduna dolazi do pravog izražaja. 

- Sedam godina vjernosti. Klapa Cambi imala je priliku nastupiti svih prethodnih 6 godina na Stradunu. Radujemo se i čarobnoj sedmoj godini, veličanstvenoj pozornici, finom klapskom auditoriju. Dubrovnik je grad pjesme, pogotovo klapske. Poseban ugođaj je pjevati među ovim zidinama, a posebno odzvanjaju dubrovačke klape koje su nam bile domaćin svih ovih godina. Drago mi je što su sa na pozornici izmijenile mnoge klape i drugi glazbeni gosti, što je ambijent ostao svečan i posvećen klapskoj pjesmi. Radujemo se biti dio ove prestižne glazbene priče i ove godine - kazao je Hrvoje Lozančić iz klape Cambi.

Zdeslav Mišurac iz Šufita je dodao - Čast nam je i ove godine nastupiti na tradicionalnoj manifestaciji ˝Klape na Stradunu˝. Koliko vidim, ovo je već 7 godina zaredom da klape pjevaju, što znači da nas ubrzo čeka i jubilarna 10 godina. Što se tiče Šufita, nama uskoro izlazi novi album, tako da ćemo na koncertu promovirati i neku od novih pjesama, a siguran sam da će publika kao i svake godine zapjevati zajedno s nama naše pjesme i dobro se zabaviti, kako s nama tako i s kolegama iz ostalih klapa.

Klape su Dubrovčanima i njihovim gostima pripremile višesatni repertoar svojih najboljih pjesama. Klapski fenomen i dalje je vrlo snažan, klape su i ovo ljeto odavno popunilie termine brojnim koncertima širom Hrvatske i Slovenije.

- 'Nima Splita do Splita' pjevala je legendarna Tereza Kesovija na Prokurativama, a mi hrvatski mornari smo prepjevali ove stihove u 'Nema Dubrovnika do Dubrovnika s klapama na Stradunu'! Zaista nam je uvijek velika radost nastupiti u ovom predivnom gradu, na hrvatskom jugu u društvu najpoznatijih hrvatskih klapa i pred dubrovačkom publikom koja prepoznaje klapsku pjesmu kao apsolutni hrvatski nacionalni brend. Klape na Stradunu su postale tradicija koju je jednostavno grijeh propustiti - uz smijeh je rekao Marko Bralić, član klape sv. Juraj HRM.

Ulaznice se mogu kupiti od 12.07. u cafe bar Kiss (Mokošica), cafe bar Giro (Tomy centar), kavana Teatar i cafe bar Cele.

Albumi: