Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Šibenski slavuj Marko Škugor objavio nasljednicu pjesme "Samo s tobom sam upoznao ljubav"!

Podijeli:

Jedan od najpoznatijih dalmatinskih tenora Marko Škugor objavio je novi spot za singl "Za tebe bi učinio sve"! Dobitnik brojnih festivalskih nagrada godišnje ima preko 100 nastupa po Hrvatskoj i Sloveniji što potvrđuje i njegov prvi koncert u Lisinskom koji je bio rasprodan čak 12 dana unaprijed.

 

 

Kruna njegova rada duet je s legendarnim Oliverom DragojevićemSamo s tobom sam upoznao ljubav” koja ga je lansirala u sami vrh hrvatske glazbene scene.

Marko predstavlja svoj novi spot "Za tebe bih učinio sve"  za koji tvrdi da je nasljednik hita “Samo s tobom sam upoznao ljubav”. Spot je sniman na brodu uz prekrasne prizore Jadranskog mora koje je pomalo zasjenila ljepotica koja glumi Markovu odabranicu u spotu. To  je prva pjesma na istoimenom albumu koji je nedavno objavila diskografska kuća Scardona.

- „Moj dan, moj san, sve si za mene, sve što mi srce raduje.“ U ovom stihu sadržan je smisao cijele pjesme. Čvrsto vjerujem da je ovo nasljednica pjesme „Samo s tobom sam upoznao ljubav“ u suradnji s pokojnim Oliverom. Nazvao bih je njezinom 'mlađom sestrom'. Vjerujem da će u svima probuditi ono što je prvim slušanjem probudila u meni – kazao je Marko Škugor.

Marko paralelno s uspješnom samostalnom karijerom djeluje kao član Četiri tenora koji su u kratkom vremenu postigli veliki uspjeh što potvrđuje i njihova priprema za veliki koncert koji će imati 21. rujna u Ciboni.

Ovaj šibenski slavuj dokaz je kako uz puno truda i rada nema dovoljno velikih prepreka i kako je samo nebo granica.

Albumi: