Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Sve je spremno za rasprodani zagrebački koncert Tomislava Bralića i klape Intrade

Podijeli:

Sutrašnji koncert omiljene klape po prvi puta u pratnji orkestra 

 

Sedamnaest godina duga zagrebačka koncertna tradicija Tomislava Bralića i klape Intrade nastavlja se sutrašnjim koncertom u Ciboni. Klapa poručuje da je sve spremno, od repertoara do orkestra kojim će ravnati maestro Josip Cvitanović.

Presjek najvećih hitova
"Koncert klape uz orkestar za mene je jedno novo iskustvo. Ovo mi je već dugo, dugo bila želja. Naše će pisme dobiti novo glazbeno ruho i jedva čekam. Svi smo baš jako uzbuđeni. Ipak je ovo tradicija na koju smo navikli i bez koje, ni mi, ni publika ne možemo zamisliti prosinac", poručio je Tomislav Bralić uoči koncerta.

No, nije sve oko koncerta išlo lako. "Trebalo je sastaviti listu od dvadesetak pisama, a mi ih imamo puno više. Nije bilo lako! Ali evo, siguran sam da će svi biti zadovoljni izborom i našom izvedbom uz orkestar", dodao je u šali Tomislav. Repertoar će biti presjek najvećih hitova Intrada. Novi će aranžman i izvedba uz Orkestar Josipa Cvitanovića tako publici pružiti nezaboravno glazbeno iskustvo omiljenih pjesama kao što su "Zora bila", "Zalutali pogled", "Ne mogu te prestat jubit", "Croatio, iz duše te ljubim"...

Fenomen koji i dalje traje
Nakon niza godina zagrebački su koncerti postali svojevrstan fenomen, ali i zaštitni znak ove omiljene hrvatske klape. Spojivši dalmatinski zvuk, odličnu atmosferu i Zagreb dobili su više od koncerta, dobili su tradiciju koja se ne propušta!

Sve je počelo 2006. koncertom u Lisinskom, a još jedan rasprodan koncert daje naslutiti da nije dosta ni klapi ni zagrebačkoj publici.

Albumi: