Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Tedi Spalato će održati veliki gala koncert u Lisinskom 04.02. uz Gibonnija i Zoricu Kondžu

Podijeli:

 

 
 
Koncert održat će se u nedjelju 4. veljače, s početkom u 20 sati. Legendarni će splitski glazbenik na pozornici Velike dvorane Lisinskog izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje karijere među kojima su More snova, Lipote gladan, ljubavi žedan i Dalmatino, povišću pritrujena, Konobo moja, Moje izgubljeni blago i mnoge druge!
 
 
 Kad sam imao 12 godina, moj talent prepoznao je Gibin otac Ljubo Stipišić Delmata kojem puno toga dugujem. Zahvaljujući njemu počeo sam raditi na mjuziklima, a s vremenom sam nastupio i u 'Splitskom akvarelu' te 'Maloj Floramy'. Zatim se 1986. dogodila suradnja s Meri Cetinić na pjesmi 'Konoba' i tako je sve krenulo - objašnjava Tedi i dodaje: Gibu sam gledao još u kolijevci kad sam imao 13 godina i dolazio kod njegova oca na probe. On je preuzeo sličan stil kao Ljubo, ali ga je učinio svojim. Kad čuješ njegovu 'Temperu', znaš odakle je i kome pripada!
 
Za svoj prvi solistički nastup u Lisinskom Tedi je osvojio  2001. i Porina za najbolji album zabavne glazbe, prvog od 4 Porina koliko ih je osvojio do sada.
 
Također, Tedi će prvi put predstaviti i novi album „Najlipša nas svitu“ koji izlazi sredinom siječnja  tako da nas očekuje premijerna izvedba novih skladbi koje će sigurno oduševiti. 
 
Na pozornici će mu se pridružiti glazbenik Zlatan Stipišić - Gibonni kojeg s Tedijem veže dugogodišnje prijateljstvo koji je za Tedija napisao  kultne pjesme koje su obilježile  njegovu karijeru „Sve ću preživit“ „More snova“, „Zauvik tvoj“. Legendarni maestro Ljubo Stipišić – Delmata  uzeo je pod svoje okrilje  12. godišnjeg Tedija i uveo u glazbeni svijet.
 Posebna gošća koncerta bit će glazbena diva Zorica Kondža s kojom Tedi često nastupa a zajedni su snimili veliku uspješnicu „ Zar je voljeti grijeh“. 
 
Nezaboravnu noć dalmatinske pjesme upotpunit će Orkestar Gorana Rukavine pojačan sa 10 vrhunskih gudača koji će donjeti novo  glazbeno ruho pjesmama. Vrhunski glazbenici ujedinjeni u zajedničkoj humanitarnoj borbi jamče da nas u Lisinskom očekuje emotivni glazbeni spektakl za pamćenje
 
Koncert Sve ću preživit održava se u organizaciji Hrvatske lige protiv raka, povodom 51. obljetnice borbe Lige protiv svih vrsta tumora te pružanja savjeta i pomoći oboljelima. Prikupljena sredstva namijenjena su Zajednici pacijenata oboljelih od raka Sveti Juraj. Koncert se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, Ministarstva zdravstva, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba.
 
 
Ulaznice za gala koncert Sve ću preživit Tedija Spalata mogu se kupiti na blagajnama KD Vatroslav Lisinski i u sustavu www.ulaznice.hr po cijenama od 120, 150, 200 i 220 kuna. 
 

Albumi: