Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Tedi Spalato, klapa Cambi i klapa Žrnovnica nominirani za nagradu Porin!

Podijeli:

U digitalnom smo okruženju jučer saznali tko je sve nominiran za hrvatsku glazbenu nagradu Porin

Čak tri Scardonina izvođača nominirani su za 28. Porin, godišnju diskografsku nagradu koja se dodjeljuje od 1994.

Cijenjeni glazbenik Tedi Spalato u 2020. ostvario je suradnju s grupom Pavel. Njihova pjesma "Ne daj na nas" autora Aljoše Šerića osvojila je nominaciju za Pjesmu godine i nominaciju za Najbolju vokalnu suradnju.

U svojoj je karijeri do sada Tedi osvojio četiri Porina. U 2001. godini album "Live in Lisinski" osvojio je nagradu za Najbolji album zabavne glazbe. Iste je godine za suradnju s Josipom Lisac i izvedbu "Dalmatino, povišću pritrujena" osvojio Porin za Najbolju vokalnu suradnju. Uslijedile su još dvije nagrade, pjesma "Ti i ja" s Tamarom Obrovac proglašena je Najboljom vokalnom suradnjom 2006. godine, a kao Najbolji album zabavne glazbe u 2010. bio je upravo njegova "Kadenca".

Grupa Pavel nominirana je za 28. Porin u čak pet kategorija!

Klapa Cambi (Kaštel Kambelovac), koja u 2021. slavi trideset i petu obljetnicu postojanja, izvrsno je započela slavljeničko razdoblje - osvojila je nominaciju u kategoriji Najbolji album pop-folklorne glazbe za novi album "Daj da budem tvoj". Iza Cambija je osvojenih velikih 10 Porina u različitim kategorijama - Klapska izvedba (4), Folklorni album (2), Folklorna izvedba (2), Folklorna pjesma (1) i Zabavni album (1).

U kategoriji Najbolji album božićne glazbe nominirana je i klapa Žrnovnica za album "Sveta noć", koji je ujedno njih prvi božićni album.

Čestitamo našim izvođačima i s nestrpljenjem očekujemo proglašenje pobjednika!

Albumi: