Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Tedi Spalato zaplovit će sa zadarskom publikom glazbenim bespućima ljubavi

Podijeli:

Tedi Spalato dolazi 10. srpnja zapjevati na Forumu u Zadru

Osim Morskih orgulja, svi oni koji se 10. srpnja nađu u Zadru moraju doći poslušati i nenadmašiv glas pun emocija jednog od najomiljenijih dalmatinskih izvođača čiji su zaštitni znak postale ljubavne pjesme. Naravno, riječ je o Tediju Spalatu koji će na zadarskom Forumu napraviti koncert za pamćenje.

Tedijeve pjesme poput “More snova”, “Sve ću preživit”, “Moje izgubljeno blago”, “Lipote gladan, ljubavi žedan” i brojne druge postale su hitovi za sva vremena. Poseban ih je doživljaj čuti uživo. Svima dobro znan po jedinstvenom glasu i koncertima s kojih svi kući odlaze ispunjena srca, Tedi je pripremio nezaboravan repertoar za Zadrane i njihove goste.

Na nadolazećem će koncertu publika moći uživati i u novim hitovima kao što su “Možda nekog voliš” i “Ispočetka”. Uz to, Forum je čarobna povijesna lokacija koja uz Tedijev poseban šarm garantira neponovljivu koncertnu atmosferu. Ulaz na koncert je besplatan. Kada se sve to uzme u obzir - ovo je glazbeni događaj koji se ne smije propustiti!

Neke od lokacija na kojima će Tedi nastupito ovog ljeta su i Vela luka 29. srpnja, Nin 31. srpnja, na Bolu će on i Ante Gelo 8. kolovoza održati zajednički koncert, a u Varaždinu je 20. kolovoza (Špancirfest). Svakom se koncertu raduje i poziva vas da mu se pridružite. Bit će nezaboravno!

Albumi: