Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Pogledajte tko je 'Plaćenik' u novoj glazbenoj suradnji grupe Galeria

Podijeli:

Nakon Tedija Spalata, Giuliana i Alena Nižetića, pogledajte tko je “Plaćenik” u novoj glazbenoj suradnji grupe Galeria

Pjesmom “Plaćenik”, u kojoj je vokal ovoga puta bio Goran Karan, splitska grupa Galeria najavila je izlazak dugoiščekivanog albuma “Galeria – Friends”

Grupa Galeria nakon nedavnih uspješnih kolaboracija iz kojih su nastale “Ispod pokrivača ” s Tedijem Spalatom, “Slikar” s Giulianom te “Ljubav mog ditinjstva” s Alenom Nižetićem nastavlja taj uspješan niz. “Nova se pjesma, iako nije financijski riješena, zove ‘Plaćenik’”, u šali poručuje Goran Karan, veliko ime naše glazbene scene koje se rado odazvalo izvesti novu pjesmu s ovom splitskom grupom.

Za stihove pjesme “Plaćenik” zaslužan je Denis Batinović, a za glazbu Miro Alduk koji je radio i na aranžmanu s Janom Ivelićem i Fedorom Boićem.  O novoj je pjesmi Alduk poručio: ”Pjesma ‘Plaćenik’ naš je četvrti novi singl i spot, a ujedno i najava albuma ‘Galeria – Friends’.  Spot je sniman u prekrasnom ambijentu splitskog kluba Plan B u režiji Matka Petrića, a ovoga puta ulogu glavnog vokala preuzeo je fenomenalni Goran Karan.”

Inspiriran ljubavlju i zvukom koji spaja pop, rock i jazz s dalmatinskim ugođajem, novi albuma ugledat će svjetlo dana za nekoliko dana, a nova je pjesma savršena najava glazbene čarolije koja nas čeka. Spot u režiji Matka Petrića dodatno je zaokružio tu priču.

O tome kako je raditi s Goranom Karanom, Alduk u ime grupe dodaje: “Svi znamo da se radi o vrhunskom pjevaču, međutim moram napomenuti da je uz to i veliki profesionalac. Ne samo da je njegov vokalni doprinos pjesmi velik, nego je pomogao s nekoliko ključnih riječi u tekstu.”

Na albumu su se Galeriji osim Gorana Karana, Tedija Spalata, Giuliana i Alena Nižetića pridružili i Hari Rončević, Petar Dragojević, Ivo Jagnjić te Dado Topić. Do njegovog izlaska članovi grupe Galeria poručuju: “Nadamo se da će se slušateljima svidjeti i ova glazbena suradnja!”

Albumi: