Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavljaju s ljetnim koncertima

Podijeli:

Tomislav Bralić i klapa Intrade koncertima po Jadranu guštaju u slavljeničkoj 2020. godini!

Iza Tomislava Bralića i klape Intrade uspješan je nastup na jubilarnom, 60. po redu Splitskom festivalu, na kojem su osvojili treću nagradu publike za svoju novu pjesmu "Ostajem tu". U 2020. slave 35 godina bogate karijere. Iza njih je pregršt hitova, prekooceanskih turneja, humanitarnih koncerata. 

Zdravstvena situacija i dalje utječe na brojne sektore pa tako i na glazbenu industriju, no popularni će Zadrani tijekom kolovoza imati još nekoliko nastupa na jadranskoj obali na opće oduševljenje svojih obožavatelja.

Nakon sjajnog koncerta na Ljetnoj pozornici u Opatiji i u Splitu, klapa je započela nastupe u skladu s donesenim mjerama. U kolovozu su tako bili u Imotskom, Novalji i Biogradu, a sada ih čeka nastavak nastupa kojima se izuzetno raduju. Ovi koncerti pokazali su koliko svima nedostaju glazbeni susreti uživo i šušur koji ih prati.

Najprije će nastupiti 12. 8. u Vodicama. Koncert s početkom u 21 sat održat će se na Obali Vladimira Nazora

Zatim su 14. 8. u Zadru na terasi caffe bara Kult i Dišpet bara. Fešta u zadarskoj Varoši počinje u 22 sata. Potrebno je izvršiti prethodnu rezervaciju i imajte na umu da je dobna granica 20 godina.

A krajem kolovoza odlaze južnije, u Split, gdje ću 28. 8. u sklopu ljetnog programa "Teatar pod zvijezdama" održati koncert na Gripama, u 21 sat. Ulaznice po cijeni od 120 kn mogu se kupiti u sustavu Croatia Tickets. Tvrđava Gripe prošle je godine pokrenula ljetni program koji je bio pun pogodak, a na ovoj sjajnoj lokaciji koncerti dobivaju sasvim novu dimenziju.

Albumi: