Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Tomislav Bralić za svoj 53. rođendan s klapom Intrade za vjernu publiku pripremio pravo iznenađenje

Podijeli:

Pjesma „Rajski cvit“ nova je ljubavna balada Tomislava Bralića i klape Intrade

Tomislav Bralić 10. prosinca slavi svoj 53. rođendan. Tomislav zna da je prava sreća u darivanju, a ne primanju darova stoga je s klapom Intrade pripremio pravo rođendansko iznenađenje za sve ‒ novu pjesmu „Rajski cvit“. Tematiku obećanja ljubavi i sreće u stihove je pretočila Lući Tukić, a za glazbu se pobrinula Tatjana Jergan Botunac. Na aranžmanu ove ljubavne balade radio je Tomislav Pehar.

Tomislav Bralić povodom izlaska nove pjesme poručuje:

Evo, nakon ljeta nova pjesma Bralića i klape Intrade... Zahvaljujem Tatjani J. Botunac na divnoj ljubavnoj baladi za koju je tekst napisala Lući Tukić. Kad sam prvi put čuo ovu pismu reko sam bit će hit jer ima nešto zarazno u refrenu: Volit ću te, mila... Ovih dana slavim svoj 53. rođendan pa častim sve sa svojom novom pjesmom, uživajte i brzo je naučite pa ćemo je zajedno pivati: kako te još nitko nije volija!

Aranžman je napravija Tomislav Pehar kojem specijalno zahvaljujem na strpljenju, domaćinstvu ‒ od srca hvala!

 

To nije jedino što je klapa pripremila ovih dana... Nedavno je izašla i njihova monografija „Klapa Intrade 1985-2020: Popili intrade i opet su žedni“. Naime, prošle su godine proslavili veliku obljetnicu, 35 godina rada, a te silne godine pjevačkog iskustva sažete su na stranicama te monografije.

Prosinac je uvijek poseban mjesec za Tomislava Bralića i klapu Intrade. Ove godine, osim izlaska monografije i njezine promocije, održali su i 15. tradicionalni koncert u Zagrebu s kojim su oduševili publiku.

Što je sljedeće? Klapa radi na novom albumu koji se nadaju objaviti do ljeta. Jedva čekamo!

 

Stream & Download

Albumi: