Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

U novom spotu Nina Fakin na Brijunima opisala najljepšu ljubavnu priču

Podijeli:

Uz pjevanje se bavim i jahanjem pa je moj dragi Sauron veselo glumio i galopirao po Brijunima

Viceprvakinja u Croatia Cupu, mlada istarska pjevačica osebujnoga glasa Nina Fakin predstavlja novu pjesmu "Sreća do neba", za koju kaže da je "himna svih ljubavi".

"Autori pjesme su Alen Orlić, Bruno Krajcar i Goran Kovačić. Sama pjesma govori o sreći do neba u smislu da ljubav traje ako ju se njeguje i čuva. Riječ je o vrlo emotivnoj ljubavnoj baladi za koju bi se čak i moglo reći da je himna svih ljubavi koje su proživjele štošta toga i ostale jake", rekla je Nina.

Svoj prvijenac, pjesmu "Ljetni snovi", predstavila je publici ovog ljeta i otkrila da osim što je uspješna u sportu daljinskog jahanja, gdje je osvojila sve prestižne titule, da se i na području glazbe od nje može itekako puno očekivati: "Kad sam čula prve note, znala sam da je moram otpjevati. Momentalno sam ju osjetila i stojim 100 % iza nje i njezinih emocija. Ježila sam se na samu melodiju i znala da je to to."

A kako je uopće došlo do spota?

Sama ideja o spotu je potekla čim sam prvi put čula pjesmu. Cilj je bio prikazati ljubav kroz vrijeme: od one dječje pa mladenačke pa sve do starije dobi. Kako se uz pjevanje bavim i jahanjem, velika mi je želja bila uključiti i konja pa je moj dragi Sauron veselo glumio i galopirao po Brijunima gdje smo snimali spot. Sam projekt je bio dosta izazovan, a s obzirom na epidemiološku situaciju još se je dodatno otežao. Međutim, bez obzira na to, iako smo bili podosta i vremenski ograničeni tijekom snimanja, atmosfera je bila izvanredna. Snimatelji iz MedVid produkcije su sa svojom opuštenošću i profesionalnošću fantastično vodili tijek rada i vjerujem da je ovo snimanje svima ostalo u lijepom sjećanju. Spot mi je posebno drag srcu jer su u njega bili uključeni moji najbliži. Stariji par su zaista moji djed i baka koji su u braku više od 50 godina, rođak je glumio u srednjem paru i moji dragi prijatelji su glumili dječju ljubav. Velika je sreća okupiti te meni drage ljude na jednom mjestu i stvoriti tako lijepu priču. Na toj ću prilici biti vječno zahvalna.

Kako bi Nina priča zasjala u punom sjaju, oko nje je bila izvrsna ekipa:

Za scenografiju se pobrinula Velka Šuran iz Weddings in Istria by LF, kostimografiju su osigurale Angels Wedding Pula i Ema Laginja design. Za šminku se brinula Tea Flego, a za frizuru Frizerski salon Pixie. Velike zahvale idu i Nacionalnom parku Brijuni, koji nam je omogućio da se snimanje dogodi baš na Brijunima. 

Nina i dalje nastavlja nizati uspjehe u sportskom dijelu, a svježe se može pohvaliti 1. mjestom na posljednjoj utrci zadnjeg kola Croatia Cupa. Uz trenutne pripreme za novu sezonu jahanja, marljiva je i vrijedna te sa svojim glazbenim timom već radi na novim pjesmama koje će sve zaokružiti jednim albumom kojem se posebno raduje.

Uživajte u Nininoj sreći do neba i neka to postane i vaša himna ljubavi!

 

Foto: Pirowsky photography

Stream and download

Albumi: