Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Uoči Valentinova klapa Partenca predstavlja pjesmu "Srićo"

Podijeli:

Klapa Partenca za publiku je pripremila
novu romantičnu glazbenu priču

 

Savršen put do svakog srca je upravo pjesma. To dobro zna i splitska klapa Partenca koja u mjesecu ljubavi predstavlja pjesmu i spot "Srićo" uz poruku: "Neka vam spot i ova pjesma ‘Srićo’ pomognu da još više volite!"

Ljubav kao inspiracija
Stihove pjesme "Srićo" klape Partenca napisao je Jerko Livačić, član klape. "Naš Jerko uvijek je inspiriran ljubavlju, a bio je vođen i idejom o često odabranim pjesmama za prvi ples na vjenčanjima", poručila je klapa o pjesmi. Za glazbu je zaslužan Mislav Biočina dok aranžman potpisuje Eduard Botrić.

Augustin Tino Bilandžić inspiraciju iza pjesme satkao je u spot. Hrvatska misica Ivona Vuković, koja se pojavila i u prošlom spotom "Judi moji", očarala je pojavom i ovog puta.

"Objaviti ovo prije Dana zaljubljenih bio nam je primarni cilj, a sve kako bi pjevajući ove stihove pomogli ljudima da čuvaju ili pronađu osobu koju istinski vole", poručili su članovi Partence i za kraj dodali: "Zapjevajte skupa s nama voljenoj osobi 'da te nima ja bi ljubav prosija' i osjetit ćete sigurno svo bogatstvo življenja u ljubavi."Fotografije: Augustin Tino Bilandžić

Albumi: