Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Večeras na našem YouTubeu pogledajte prvi klapski koncert održan u zagrebačkoj Areni!

Podijeli:

Pred nama je sedmi Scardonin online koncert

Glazba je lijek za dušu, a koncerti na koje smo odlazili nedostaju nam svima. Nove životne okolnosti donose neke nove oblike druženja pa Scardona na svom YouTube kanalu svaki petak u 20 sati "dovodi" koncert u vaše domove - na vaše mobilne uređaje, računala, tablete, televizore, ma gdje god možete "skočiti" do YouTubea.

Do sada ste digitalno mogli pratiti koncerte klape MaslinagrupeColonia u Domu sportovaTomislava Bralića i klape Intrade u Lisinskiklape Cambi100 godina Hajduka na Poljudu i Harija Rončevića u Tvornici kulture

Danas u 20 sati vratite se u 2011., na legendarni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Areni Zagreb.

Tomislav Bralić i klapa Intrade tad su prvi put u svojoj karijeri nastupili u Areni Zagreb, koja je, dakako, bila rasprodana! A na pozornici su im gosti bili sve redom izvanredni glazbenici: Zorica Kondža, Nina Badrić, Oliver Dragojević i Tony Cetinski. Ovo je bio vokalni dreamteam, ekipa iz snova!

Bio je to tradicionalni gala prosinački koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, koji je tada već postao nezaobilazna zimska tradicija. Sve protekle godine uoči ili baš na Tomislavov rođendan, poznato je da klapa nastupa u nekoj od zapaženih dvorana u gradu Zagrebu. Karte se za njihov zimski koncert u glavnome hrvatskom gradu traže već na jesen, a redovito se na dan održavanja koncerta traži mjesto više.

Te 2011. po prvi je put neka klapa nastupila u Areni Zagreb, a ta je klapa bila baš Intrade. Na veliko su se članovi klape pripremali i veselili nastupu. Na dan koncerta u publici su sjedila mnoga poznata lica, sva su mjesta bila popunjena, redali su se hitovi za hitom. Atmosfera je bila izvrsna zahvaljujući pomno pripremljenoj rasvjeti. posebno osmišljenom razglasu. Produkcija je bila zaista na visokoj razini, a posebna scenografija dočarala je atmosferu maloga dalmatinskog trga na kojem se sve događa.

S ovim koncertom Tomislav i klapa Intrade postavili su potpuno nove standarde u produkciji svojih koncerata jer im je ovo bio najveći izazov u karijeri i trebalo je napraviti novi veliki iskorak. Raspjevana, zagrljena publika provela je veći dio koncerta na nogama.

Snimka koncerta dostupna je i na CD-u/DVD-u "Arena Zagreb", koji sadrži ukupno 26 pjesama, fotografije s koncerta i druge zanimljive podatke. Album je ostvario zlatnu nakladu i bio je nominiran za nagradu Porin. I danas, 10 godina poslije, osvojit će vas čarolija gledajući koncert.

Zato ovaj petak ne propustite uživati u ovome važnom glazbenom događaju!

 

Scardona YouTube

Albumi: