Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Večeras vas vodimo na koncert Harija Rončevića u Tvornicu

Podijeli:

Protekle ste tjedne na Scardoninom YouTube kanalu mogli uživati u snimkama koncerata koji su se održali u različitim prošlim vremenima. Tako smo naš onlineprojekt započeli sa snimkom koncerta klape Maslina iz 2009. koja je nastupila u Lisinskome u povodu 25 godina djelovanja. Uslijedila je još ranija godina, 2000., u kojoj se je održao koncert grupeColonia u Domu sportova, zatim smo otišli u 2006. na koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Lisinski, a iste je godine na istome mjestu nastupila klapa Cambi. Prošlog tjedna uslijedila je 2010. i klapska proslava 100 godina Hajduka na Poljudu

Danas u 20 sati uživajte u koncertu Harija Rončevića na kojem se u zagrebačkoj Tvornici kulture 2006. okupio velik broj ljubitelja Harijevih nota. 

Taj su zagrebački koncert svojim gostovanjem obogatili Harijevi prijatelji - jedan, jedini, neponovljivi Oliver Dragojević i sjajan gitarist i producent Marijan Brkić koji je producirao Harijevu pjesmu "Kad bi se moga rodit".

Hari je te večeri izvodio autorske pjesme, kao i one koje je napisao za druge izvođače pa je tako počastio sve okupljene vlastitom izvedbom pjesama "Još ovaj put" i "Moj lipi anđele" koje je napisao za Olivera. Uz odličan band, izvrstan razglas i interesantnu scenografiju publika je uživala u odličnoj atmosferi, a Hari je time još jednom pokazao zašto ga publika toliko voli. Na koncertu su svi guštali u "Getaninu", "I sve dok dišen", "Moru sudbine", "Tamo di mi sunce sja". Ovim koncertom u Tvornici Hari je još jednom pokazao svoj raskošni autorski i izvođački talent.

Snimka izvanrednoga koncerta dostupna je i naalbumu "Tvornica live" koji sadrži CD i DVD, a na kojima je ukupno 20 pjesama, fotogalerija, diskografija, produkcija, odabir zvuka i linkovi za web sadržaje. Album potražite na webshopu Scardone.

 

Stream and download

Albumi: