Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Vedran Roguljić i prijatelji dignuli glas u novom spotu!

Podijeli:

Antonija Šola, Alen Nižetić, Vladimir Garić, Marsell Benzon i Helena Gudelj na Vedranov su poziv udružili snage i u kućnom izdanju snimili spot za pjesmu "Dignimo glas"

Vedran Roguljić autor je teksta i glazbe nove pjesme "Dignimo glas", koja je nastala dan nakon potresa u Zagrebu. Cijelu video i audio produkciju te aranžman napravio je Marsell Benzon.

Ekipa okupljena u kućnim izdanjima snimila je spot koji je pun pozitivnih misli, poziva na činjenje dobra i potrebnih promjena, kao i energije koju prenose publici. A Vedran nam je o cijeloj priči rekao:

"Pjesma je nastala dan nakon potresa u Zagrebu, dok smo već 10-ak dana bili u karanteni zbog koronavirusa, kao nekakva moja unutarnja reakcija na cijelu situaciju. Zahvaljujem cijeloj ekipi koja je sudjelovala u snimanju, a to su redom: Alen Nižetić, Antonija Šola,Vladimir Garić, Marsell Benzon i Helena Gudelj na vokalnom dijelu. Što se instrumentalnog dijela tiče, tu su svoj obol dali Leo Škaro na klavijaturama, Duško Radić na bubnjevima, Marsell Benzon na mandolini i bass gitari, koji je ujedno radio cijelu video i audio produkciju, aranžman i puno mi pomogao oko svega, a sam sam snimio gitare.

Spojila se baš pozitivna ekipa oko pjesme pa je takav i moj dojam. Nadam se da će slušatelji prepoznati dobre vibracije svih ovih predivnih ljudi zahvaljujući kojima je pjesma ugledala svjetlo dana."