Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Vedran Roguljić novim stihovima doziva ljubav, pogledajte novi spot!

Podijeli:

"Dođi" je nova pjesma koju je Vedran pripremio za svoju publiku

Simpatični Vedran Roguljić ima novi singl! Spot za pjesmu „Dođi“, koju krase ljubavni stihovi, snimio je na zanimljivim lokacijama po Dalmaciji.

Toni Sirišćević napisao je tekst koji je Vedran uglazbio, a Marsell Benzon napravio je odličan aranžman, dok se za miks i mastering pobrinuo lgor Ivanović. Redatelj Leo Bartulica zaslužan je za spot koji je sniman na nekoliko zanimljivih dalmatinskih lokacija: željeznički kolodvor Split, Club Bounty Split, Hotel Plaža Duće i Konoba Bajso staro selo Jesenice.

O pjesmi nam Vedran govori:

Pjesma "Dođi" je novi zaokret u mojoj karijeri i, po mom skromnom mišljenju, moja najbolja pjesma do sada. Prve reakcije ljudi koji su čuli pjesmu su iznimno pozitivne. Cijeli se tim slaže s reakcijama na pjesmu jer je zarazna i, kako kažu, lako ulazi u uho pa samim time dosta od nje i očekujemo. Zahvale upućujem i Replay Hrvatska na izvrsnom stylingu za potrebe spota.

A na pitanje što mu je u planu do kraja godine i kasnije, Vedran nam je otkrio:

Namjeravam objaviti još najmanje 2 pjesme, a moguće je i sudjelovanje na nekom festivalu u ljetnim mjesecima, uz nadu da će meni, kao i svim mojim kolegama glazbenicima, ljeto biti radno i da će pandemija napokon popustiti i dozvoliti nam da radimo ono što najviše volimo.

Stream & download