Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Zečićevih 5 pjesama s novog albuma u top 20 najslušanijih na Deezeru!

Podijeli:

 

 

Hrvatska diskografska udruga (HDU) donosi  top listu najslušanijih singlova na Deezeru na kojoj se Zečić smjestio s čak 5 pjesama!

 

 

Novi album Dražena Zečića 'Ja te volio nisam' našao je svoje mjesto na playlistama korisnika Deezera pa se tako čak pet pjesama s ovog albuma nalazi u prvih 20 najslušanijih domaćih pjesama na ovom servisu. Na osmom mjestu je pjesma 'Ja te volio nisam', na devetom 'Da mi daju carstvo', na 11. slijedi 'Zaustavit ću vrijeme', zatim na 12. 'Stari prijatelji se ne rastaju' te na 13. 'Ne bi me izdala'.

 

DEEZER TOP LISTA

 

 

Top lista Deezer singl mjeseca predstavlja jedan novi glas publike u Hrvatskoj, a imajući u vidu da se radijska emitiranja i pjesme koje ljubitelji glazbe slušaju putem online kanala ponekad razlikuju, na ovaj način su Hrvatska diskografska udruga i Deezer željeli dati jednu novu širinu top listama.

Zečić je 17.11. izdao novi studijski album 'Ja te volio nisam' u izdanju Scardone, a na njemu je okupio provjerene suradnike s kojima je do sada napisao niz hitova. Bratislav Zlatanović potpisuje pet pjesama na albumu, aranžmane Eduard Botrić, Marin Seko i Željko Šparmajer,  glazbeni producent je bio Ivica Čović - Pipo,  to je tim s kojim je u karijeri ostvario svoje najveće uspjehe.

Album je odmah po izlasku ušao na listu najprodavanijih, a sudeći prema zainteresiranosti publike izgleda da će se tamo dosta vremena zadržati.

Albumi: