Uvjeti dostave

 

Proizvode kupljene online dostavljamo na području Republike Hrvatske, prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave. Dostava na području Republike Hrvatske obavlja se putem dostavne službe Hrvatske pošte ili dostavnom službom In Time.

U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda. U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ukoliko nije drukčije naznačeno (naznaka „besplatna dostava“).

U slučaju da proizvod ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, zadržavamo pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova vraćanja proizvoda i ponovnog slanja proizvoda.

 

Dostava na odabranu adresu

Dostava se izvršava do ulaza u stambeni objekt željene adrese, odnosno na kućni prag ukoliko se radi o prenosivom paketu. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Molimo da, u slučaju plaćanja pouzećem, pripremite točan iznos za plaćanje dostavljaču.

Dostava se izvršava svakim radnim danom do 16 sati.

Dostava unutar Hrvatske je besplata za narudžbe preko 25 €.

Svi proizvodi su zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač ili druga ovlaštena osoba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

 

Dostava u inozemstvo

Pojedinačne narudžbe u inozemstvo naplaćuju se 11,28 €.

Dostava izvan Hrvatske je besplatna za narudžbe preko 45 €.

Scardona ne odgovara za dodatne troškove koji mogu nastati temeljem uvoznih zakona države u koju je roba naručena, i cijenu carine u potpunosti mora naknadno snositi naručitelj. Ukoliko naručitelj to ne učini i ne prihvati pošiljku, te se narudžba vrati Scardoni, Scardona će vratiti naručitelju uplaćen novac umanjen za sve eventualne troškove koji nastanu radi povrata pošiljke.

Ukoliko kupujete iz inozemstva, sva Vaša plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.