Izjava o privatnosti

VAŠE ČLANSTVO I KUPOVINA SU U POTPUNOSTI SIGURNI!

Scardona glazbena produkcija d.o.o. cijeni Vašu privatnost i zato su Vaši podaci kod nas uvijek pažljivo zaštićeni. Sve posredovane informacije su zaštićene od pristupa treće strane, što Vam osigurava bezbrižno i nesmetano poslovanje s nama. Ova pravila o privatnosti mogu se izmijeniti ili dopuniti u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave ili obavijesti. Korištenjem ove webshop stranice nakon izmjene ili ažuriranja vi ste kao korisnik potvrđuje da je suglasan s izmjenama i dopunama.

Zaštita Vaših osobnih podataka znači:

  • Nikada nećemo zlouporabiti Vaše osobne podatke na bilo koji način.
  • Vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez Vaše dozvole
  • Nećemo Vam slati e-mailove na koje se niste registrirali.
  • Bilo kada se možete brzo i lako odjaviti iz bilo koje od naših e-mail lista.

Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd.). Rukovanje informacijama koje dobivamo o Vama kada posjetite i koristite našu webshop stranicu, podliježe politici privatnosti.

 

PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Osobni podaci su informacije koje vas identificiraju kao pojedinca: Vaše ime i prezime, e-mail ili poštanska adresa, i sl. Scardona glazbena produkcija d.o.o. ne prikuplja osobne podatke, osim kada ste Vi to omogućili, odnosno kad se složite s time, npr. prilikom naručivanja proizvoda, sudjelovanjem u nekoj od naših nagradnih igara, preuzimanjem e-knjige upisivanjem Vaših podataka ili ako se prijavite na e-novosti (newsletter).

Scardona glazbena produkcija d.o.o. Vaše će osobne podatke koristiti isključivo za ispunjavanje Vaših narudžba te u tehničke svrhe, poput administracije internet stranice, kako bi Vam pružili pristup određenim informacijama ili za opću komunikaciju s vama. Također, Vaši podaci će se koristiti za slanje e-mail newslettera, ponuda i ostalog promo materijala ukoliko se samostalno prijavite na naš newsletter.

Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. Vaše osobne podatke nećemo osim za prethodno navedene svrhe otkriti ili na bilo koji drugi način učiniti dostupnim trećim stranama bez Vaše dozvole. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga, u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa, te sprječavanja eventualnih zloporaba.

 

SLOBODA IZBORA

Vi kontrolirate informacije koje pružate o sebi. Ako ste odlučili da nam nećete dati neke od informacija, onda možda nećete biti u mogućnosti pristupiti nekim mjestima ili funkcijama internet stranice www.scardona.hr.

Molimo korisnike koji se žele odjaviti iz e-novosti (newsletter), a to nisu u mogućnosti sami učiniti klikom na link za odjavu, da nas kontaktiraju na e-mail prodaja@scardona.hr

 

AUTOMATSKO BILJEŽENJE INFORMACIJA (INFORMACIJE KOJE NISU OSOBNOG ZNAČAJA)

Kad god pristupate webshop stranici, općeniti, ne-osobni podaci (preglednik korisnika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta na stranicama, posjećene stranice) bilježe se automatski (ne kao dio prijave). Ove informacije koristimo za mjerenje atraktivnosti naše webshop stranice i poboljšanje sadržaja i upotrebljivosti. Vaši podaci nisu podložni daljnjem razmatranju i nisu otkriveni trećim stranama.

 

KOLAČIĆI (ENGL. COOKIES)

Kako bi posjećivanje naše webshop stranice bilo što ugodnije, naša webshop stranica može na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići su neprimjetni dokumenti koji se privremeno spremaju na tvrdom disku i omogućuju da naša stranica prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite na webshop stranici. Oni, između ostalog, služe da bi webshop stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašeg pregledavanja. Korištenjem webshop stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati webshop stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne. Mi koristimo kolačiće samo kako bi prikupili informacije koje se odnose na korištenje webshop stranica.

Scardona glazbena produkcija d.o.o može koristiti treće strane za oglašavanje za prikazivanje oglasa na svojoj webshop stranici. Kao dio njihove usluge treće strane mogu staviti odvojene „kolačiće“ na Vaše računalo, nad kojima mi nemamo pristup niti kontrolu. Vi možete urediti postavke pretraživača kako bi odbio „kolačiće“, u kojem slučaju se može dogoditi da neki dijelovi naše webshop stranice možda neće pravilno raditi. Scardona glazbena produkcija d.o.o može koristiti i druge standardne tehnologije za praćenje uporabe webshop stranice i promocija, te može dozvoliti trećim pružateljima usluga korištenje ove metode u svoje ime.

 

POVEZNICE PREMA DRUGIM WEB STRANICAMA

Naše web stranice sadrže poveznice prema drugim web stranicama na kojima možete pronaći više o proizvodima drugih kompanija unutar naše grupacije ili naših partnera. Imajte na umu da se ova izjava o zaštiti podataka ne odnosi na web stranice trećih strana na koje možete biti preusmjereni.

Na našim web stranicama možete pronaći i poveznice prema društvenim mrežama kao što su Facebook, YouTube ili ostali. Ove web stranice trećih strana nisu upravljane od strane Scardona glazbena produkcija d.o.o. Molimo pročitajte pravila o zaštiti podataka određenog davatelja usluga. Scardona glazbena produkcija d.o.o nema utjecaj na obradu ili korištenje vaših osobnih podataka od bilo koje treće strane i odgovorna je samo za sadržaj koji sama proizvede na web stranicama trećih strana. Na web stranicama društvenih mreža možda ćete se morati registrirati kako biste ostvarili potpunu interakciju i iskustvo webshop stranice na društvenim mrežama. Molimo imajte na umu kako Facebook ili ostali davatelji usluga već mogu prikupljati osobne podatke (npr. IP adrese) kad slijedite takve poveznice ili kad Vas preglednik povezuje na stranice društvenih mreža.

 

SIGURNOST

Scardona glazbena produkcija d.o.o ulaže sve svoje napore kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka. Vaši podaci su konstantno zaštićeni od gubitka, uništavanja, krivotvorenja, manipulacije i neovlaštenog pristupa ili neovlaštenog otkrivanja.

 

MALOLJETNICI

Maloljetnici ne bi smjeli davati nikakve osobne podatke na stranicama bez dopuštenja roditelja ili skrbnika. Scardona glazbena produkcija d.o.o nikad neće svjesno prikupljati osobne podatke od maloljetnih osoba, ili na bilo koji način podatke koristiti ili otkriti trećoj strani bez njihove dozvole.

 

PRAVO NA INFORMACIJE

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naše politike zaštite privatnosti ili kako postupamo s vašim osobnim podatcima, slobodno nam se obratite na prodaja@scardona.hr. Biti ćete obaviješteni u skladu sa vašim zahtjevom - u pisanom obliku te u skladu s važećim zakonodavstvom - koji su podaci, ako ih ima, prikupljeni tijekom posjete web stranici.

 

TRANSAKCIJSKI PODACI KOD PLAĆANJA KARTICAMA

Scardona glazbena produkcija d.o.o ne bilježi niti ne pohranjuje transakcijske podatke potrebne za plaćanje putem kartica. Za naplatu kreditnih kartica koristimo usluge treće strane koja enkripcijom štiti Vaše podatke.

 

ČUVANJE OSOBNIH PODATAKA

Vaše osobne podatke po potrebi ćemo sačuvati kako bismo ih upotrijebili u svrhe za koje su prikupljani. Vaše osobne podatke po potrebi ćemo sačuvati kako bismo ispunili poslovne zahtjeve i pravne obveze te za rješavanje sporova, zaštitu imovine i provedbu sklopljenih sporazuma.

 

OBJAVLJIVANJE PROMJENA

Svaka promjena u našim pravilima o zaštiti osobnih podataka bit će objavljena na ovim internet stranicama.

Korištenjem web stranice Vi kao korisnik webshop stranice prihvaćate i suglasno ste sa cijelim sadržajem ove politike privatnosti. Molimo upoznajte se i sa sadržajem naših Općih uvjeta poslovanja.

 

VAŠA PRAVA

Imate pravo zatražiti kopiju osobnih podataka koje imamo o Vama te tražiti ispravak bilo kakvih grešaka u prikupljenim podacima koje se na Vas odnose. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili primjedbi vezano uz ovu izjavu o privatnosti, molimo da nas kontaktirate na prodaja@scardona.hr

Ažurirano: svibanj  2018.